CENTRUL DE FORMARE SELF

Centrul SELF a fost creat pentru a sustine procesul de devenire al celor ce lucreaza in domeniul sanatatii mentale si emotionale: psihoterapeuti, consilieri psihologici, psihologi clinicieni, medici psihiatri, asistenti sociali, consilieri educationali, educatori specializati, psihopedagogi precum si formatori care vor sa optimizeze procesul de dezvoltare al celor pregatiti de ei.

Acest proces inseamna, pe langa oferirea de informatii si transmirerea unei experiente clinice, initierea intr-o comunitate morala si sociala a psihologilor, impreuna cu alte categorii de profesionisti interesati de sanatatea mentala si emotionala a persoanelor si grupurilor sociale.

Suntem constienti ca societatea contemporana ne confrunta cu schimbari si cu formule care transforma permanent modul persoanei de a se raporta la viata si la suferinta sa. De aceea, acordam prioritate intelegerii atente a contextului de viata al fiecarui om si a felului particular in care el isi poate realiza potentialul. Vedem dezvoltarea profesionala nu doar ca un proces de achizitionare de cunostinte, ci si ca un proces neincetat de crestere personala, care ii ofera specialistului un acces din ce in ce mai profund la lumea sa interioara precum si a clientilor sai.

Respectam experienta de viata si profesionala a fiecarui specialist, calea sa particulara de devenire, si ne propunem sa il sprijinim in a o transforma in instrument pentru a facilita vindecarea celui de alaturi:

  • Prin crearea de relatii sanatoase
  • Prin toleranta si receptivitate
  • Prin interesul pentru diversitatea experientelor omenesti
  • Prin dedicatie pentru omul aflat in suferinta