Lansarea site-ului web al Centrului de Consiliere si Psihoterapie SELF –  www.CentrulSelf.ro

In luna mai 2012 Centrul SELF lanseaza un nou spatiu online: www.centrulself.ro.

Centrul de Consiliere si Psihoterapie SELF a fost infiintat in anul 2011 de catre Asociatia de Consiliere si Psihoterapie Psihanalitica din Bucuresti.
Centrul ofera servicii de evaluare si consiliere psihologica, psihoterapie si dezvoltare personala, servicii adresate adultilor, adolescentilor si copiilor.

Consilierii si psihoterapeutii centrului SELF lucreaza cu o gama larga de probleme si tulburari: anxietate, depresie, tulburari de alimentatie, relatii problematice cu ceilalti, probleme si dificultati legate de sexualitate, abuz, trauma, furie, doliu.

Noul website cuprinde sectiuni informative despre “Cum lucram”, “Cui ne adresam”, “Despre terapie”. Site-ul ofera informatii complete despre Echipa Centrului, Programari, Tarife, Intrebari si Articole. Centrul editeaza Newsletter-ul bilunar “Fatza in fatza cu psihologul” la care va puteti abona cu usurinta.

Pagina de Facebook si Blogul Centrului va stau la dispozitie.

In masura in care doriti sa adresati intrebari sau sa programati o intalnire cu unul dintre psihologi, puteti scrie la info@centrulself.ro sau puteti telefona la 0735.017.290.

Directorul Centrului SELF si presedintele Asociatiei de Consiliere si Psihoterapie Psihanalitica din Bucuresti, Corneliu Irimia. este psihoterapeut, psihanalist. El noteaza ca “In ultima vreme am constatat o crestere a cererii de psihoterapie si consiliere psihologica. Romanii incep sa constientizeze ca este firesc sa apeleze la un profesionist pentru a depasi mai usor unele probleme, ca a merge la psiholog inseamna a-ti aloca un timp pentru tine, pentru a-ti gasi echilibrul si starea de bine”.

Asociaţia de Consiliere şi Psihoterapie Psihanalitica din Bucureşti –
ACPPB – (www.acppb.ro) este o asociatie profesionala infiintata in anul 2005 si acreditata de catre Colegiul Psihologilor din Romania.