TERAPIE ONLINE

Terapia online este potrivită atunci când, din diferite motive, nu este posibil să vă deplasaţi la cabinet. Este recomandabil, in masura posibilităţilor, ca primele şedinţe să aibă loc faţă în faţă şi doar ulterior online. Acest lucru ar facilita acomodarea cu terapeutul şi stabilirea unei bune relaţii terapeutice.

Terapia online este o soluţie dacă:

  • Lucrezi în străinătate şi doreşti să beneficiezi de terapie în limba maternă
  • Locuieşti într-o zonă în care nu ai acces la un terapeut aşa cum ţi-ai dori
  • Nu te poţi deplasa la cabinet din motive de sănătate
  • Urmează să naşti sau ai născut de curând şi este dificil să te deplasezi în afara casei

Informaţii suplimentare si Recomandări

Cerințe tehnologice: Veți avea nevoie de un computer cu acces la internet și webcam, precum si un cont pe Skype. De asemenea, veți avea nevoie de acces la un telefon obișnuit în aceeași cameră, pentru a putea comunica în eventualitatea în care apar probleme de conexiune.

Există riscul ca serviciile să fie perturbate sau denaturate de probleme tehnice neprevăzute. Veţi stabili împreună cu terapeutul dumneavoastră cum veţi proceda în acestă eventualitate.

Asiguraţi-vă că sunteţi singur, într-o cameră în care nu veţi fi deranjat pe timpul şedinţei. Este bine să vă luaţi 5 minute înaintea şedinţei, pentru a vă detaşa de activitatea curentă.

Recomandăm ca să aveţi un loc fix pentru desfăşurarea şedinţelor de terapie. De asemenea, puteţi recurge la o minimă amenajare specifică a spaţiului pe care sa o folosiţi doar în timpul şedinţelor. Acest lucru faciliteză crearea unui cadru nou, dedicat terapiei. 

Plata se va face înaintea fiecărei şedinţe, în contul Asociaţiei de Consiliere şi Psihoterapie Psihanalitică din Bucureşti, RO76 INGB 0000 9999 0576 8618, deschis la ING.

Inainte de a începe şedinţele on-line, este necesar să completaţi şi să transmiteţi terapeutului dumneavoastră, Consimţământul pentru Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal.

Descarcă Consimţământ Prelucrare Date– format pdf